About Us

Tuesday 3 March 2015

Maak uw eerste Website zonder het leren van HTML


99percent mensen denken dat graag kennis van HTML en CSS om te kunnen om een website te maken, zeer belangrijk is. Anders, kan men het niet. Maar, het is niet helemaal waar. In recente tijden, kan een niet programmeur absoluut doorgaan met het maken van de website zonder het leren van programmeertalen.

U moet een website bouwer

Dankzij die geavanceerde software die dit mogelijk om websites te maken zonder code te schrijven hebben gemaakt. Deze software website bouwers zijn genoemd, en de beste onder hen is de TemplateToaster. De website bouwers zijn soort van software waarmee een GUI-interface voor het ontwerpen van een website door te kiezen voor gegeven opties. Ze vallen in twee categorieën, online en offline.

Online vs. offline website bouwers

Zoals u weet dat als u wilt uw website publiceren via het web, moet u een hosting van de provider, of u zelf uw website maken of krijgen gebeurt vanuit een professionele ontwikkelaar. De online website bouwers meestal aangeboden zijn door hosting bedrijven, zij geven de gebruikers een beetje vrijheid om haar website via aanklikbare keuzes voor het ontwerpen te ontwerpen.

Aan de andere kant, zijn de off line website bouwers aangeboden door toegewijde ontwikkelaars. Een voorbeeld van dergelijke een bouwer van de website, heb ik u al gegeven, het is de TemplateToaster. Ze, off line website bouwers, gebeuren om te worden gedownload van de leveranciers websites en ze lopen op gebruikers personal computersystemen. Dus, ze heten ook web ontwerpsoftware.

U kunt binnen een paar minuten worden gemaakt

Bovendien, is het niet hoeft te handmatig schrijven van de code, extra belang ligt in website bouwers van het zijn een time saver. Als een website moet maken door code te schrijven, een paar dagen zou duren, misschien wel het één dag duren als de website is zeer eenvoudig in stijl, maar een bouwer van de website vindt u een paar minuten om een stijlvolle website te ontwerpen.

Suggesties en aanbevelingen

Er zijn twee redenen voor het gebruik van een website bouwer, één-gebruiker hoeft niet te leren om te doen van programmering en een andere-ontwikkeling van een website wordt gedaan in korte tijd. Bovendien, het hangt af van de gebruikers selectie als een bouwer van de website kan een professioneel klaar website maken. Mijn persoonlijke aanbeveling gaat naar de TemplateToaster, omdat het biedt een groot aantal ontwerpen opties en in het einde het produceert dergelijke goed uitziende websites alsof ontworpen door een professionele ontwerper.

1 comment: