About Us

Monday 23 February 2015

5 Prestashop thema generatoren

De Prestashop is de groeiende naam onder de e-commerce oplossingen. In mijn vorige posts, heb ik geschreven over de software thema genereren voor bijna alle populaire content managementsystemen, namelijk WordPress, Joomla, Drupal en e-commerce oplossing-Magento. In de reeks van berichten beeltenis van de respectieve thema genereren van software, ga ik om te schilderen over de Prestashop thema generatoren.

Presta theme Maker

Presta-thema-maker is een eenvoudig te gebruiken thema maker. Het loopt online en vrij gemakkelijk te gebruiken door de tech onwetend winkel eigenaren. Wanneer de gebruiker de thema maker selecteert, een gedaan thema verschijnt, die kunnen worden gewijzigd volgens de keuzes. Maar voor het downloaden van, elk plan (prijzen) heeft om te kiezen van de drie opties, vanaf $19.90. Dit thema maker is erg handig voor de algemene gebruikers.

TemplateToaster

TemplateToaster is de all rounder software omdat het is nuttig voor alle populaire content managementsystemen samen met Prestashop. Het is een beetje anders dan andere software in zijn soort voor de professionele kwaliteit. TemplateToaster is eenvoudig voor de algemene gebruikers, en op hetzelfde moment is het geavanceerde voor de professionele gebruikers. Eigenlijk wordt deze software gebruikt door de professionele mensen voor het toestaan van hen om te doen hun werk flexibel. De leuke aspect van het gebruik van deze software is dat de winkeleigenaar van een het ook met meer gemak gebruiken kunt.

Presta Coder

PrestaCODER biedt een thema met de naam Prestashop themagenerator. Het is niet een werkelijke themagenerator, maar het is een thema kader. De kaders dienen beste voor die mensen die kleine veranderingen in het thema willen, niet de op maat gemaakte ontwerpen van kras. Responsieve is de goede kant van dit kader. Maar het is slechts compatibel met de verouderde versie van de Prestashop-1.5.

Evolutie-X

Evolutie-x is de Prestashop module die het mogelijk maakt de bijbehorende sjabloon aan gebruiker bewerken. Omdat het een module, kan gebruiker alleen de thema/sjabloon wijzigen. Het is een leuke module in twee variaties-standard en pro. En deze module is ook beter compatibel met Prestashop-1.6.

Billion Themler

Miljard themler is een nieuw ontwikkelde tool, we noemen themagenerator. Het kan door de gebruiker in beide de manieren - gebruikt, online en offline. Ongeacht de modus van het gebruik van deze maker, gebruiker zou voelen verlichten wanneer maakt van thema's. Ja, maken een thema vanuit het niets is absoluut toegestaan.

Conclusie

De enlisted software en modules zou van groot nut als de gebruiker heeft geprobeerd om haar online winkel in DIY (doe het zelf manier), omdat er geen codering kennis nodig is deze hulpmiddelen te gebruiken. Bovendien, deze gereedschappen hebben goede reputatie onder de respectievelijke gebruikers. Maar de TemplateToaster heeft meer populariteit onder de rest. Het is nogal Geavanceerd.

No comments:

Post a Comment